ÎNTOARCEREA CĂTRE ÎNTREGIRE

UN CURS ONLINE COMPLET PENTRU ÎNȚELEGEREA ȘI VINDECAREA TRAUMEI

DE CE PACHETUL ”ÎNȚELEPCIUNEA TRAUMEI” ESTE SPECIAL:

CURS ONLINE ÎN 8 PĂRȚI

+

11 INTERVIURI CU EXPERȚI

+

ÎNREGISTRĂRI DE WORKSHOP-URI

+

COLOANĂ SONORĂ

Înțelegerea Traumei

Poarta Către Vindecare

Toți avem traume. Nu doar cauzate de ceea ce ni s-a întâmplat, dar și de ceea ce nu ni s-a întâmplat.

Pentru a ne vindeca, trebuie să facem propria călătorie către rădăcina traumei și, astfel, să ne eliberăm din chingile traumei generaționale.

Când ne acordăm spațiu nouă înșine, le oferim și altora, în mod automat, permisiunea să facă același lucru.

DOAR ASTFEL putem să ne vindecăm, ca indivizi, ca societate și ca umanitate în ansamblu.

DEZVĂLUIE-ȚI FRUMUSEȚEA PROPRIEI EXISTENȚE

În acest curs online in 8 părți, vei învăța că trauma nu te definește. Croindu-ți drum prin propria durere, îți vei descoperi nemăsurata frumusețe.

LASĂ-ȚI ÎNȚELEPCIUNEA ÎNNĂSCUTĂ SĂ STRĂLUCEASCĂ

Descoperirea propriului adevăr îți va deschide inima și îți va lăsa înțelepciunea ființei tale să strălucească, răzbătând prin rănile tale..

DESĂVÂRȘEȘTE-ȚI POTENȚIALUL CĂTRE TRANSCENDENȚĂ

Odată ce îți lași rănile să te învețe despre atenție, iubire și compasiune față de tine însuți, te vei ridica deasupra durerii.

Pachetul Complet

doar 99 €

Pentru o perioadă limitată

în locul prețului obișnuit, de 499.00 €

Programa Cursului Online în 8 Părți

Înțelegerea Traumei

În această sesiune, vei afla că trauma ne influențează vederea despre lume, creierul, sistemul nervos și relațiile. Ea generează rigiditate și un sentiment de rușine. Ne deconectează de intuiție și de simțul propriei ființe. Însă există învățături în traume – ele pot conține cheile care ne vor aduce înapoi la noi înșine..

Natura Traumei și Știința din Domeniu

În această sesiune, aflăm că trauma se transmite din generație în generație. Vom înțelege că trauma este cauza de bază a unor probleme precum rasismul, inechitatea și exploatarea, precum și faptul că bolile mintale reprezintă o adaptare la traume. Modul în care purtăm experiențele de viață în corp ne poate limita abilitatea de a reacționa la evenimentele de zi cu zi..

A spune NU: Atașament sau Autenticitate?

În această sesiune, învățăm că oamenii se nasc cu o conexiune la propria intuiție și autenticitate. Însă, pe parcurs, învățăm să reprimăm autenticitatea, pentru a ne satisface preponderent nevoia de atașament. Vom învăța că autenticitatea și atașamentul sunt esențiale pentru supraviețuire, însă atașamentul câștigă întotdeauna. La adulți, acest lucru poate genera comportamente ”pentru a-i mulțumi pe ceilalți”, care nu îți sunt benefice.

Relațiile

În această sesiune ne ocupăm de legătura dintre traumă și relații. Când ne luptăm să fim noi înșine în relații, nevoia noastră de atașament domină nevoia de autenticitate. Asta ni s-a întâmplat în copilărie, însă, chiar și ca adulți, suntem cuprinși de anxietate atunci când avem emoții autentice într-o relație.

Pentru a avea relații armonioase, trebuie mai întâi să învățăm să se simțim bine doar cu noi înșine.

Vinovăția, Rușinea, Furia și Tristețea

În această sesiune, învățăm să recunoaștem originile vinovăției, ale rușinii și ale furiei neexprimate, care ne limitează potențialul către fericire și libertate. Vom afla cum vinovăția, la maturitate, te poate împiedica să stabilești limite sănătoase în relații. De asemenea, vei vedea că rușinea, atunci când ești adult, e legată de sentimentul nevredniciei sau de acela că nu ți-au fost satisfăcute nevoile. Și, atunci când furia sănătoasă a fost reprimată în copilărie, noi o înghițim, dar ea continuă să iasă la suprafață și ne conduce către decizii proaste, dependență, depresie și chiar boală.

Boala ca Adaptare

În această sesiune, continuăm să explicăm ideea că majoritatea bolilor reprezintă o adaptare la o anumită formă de traumă. ADHD poate proveni din faptul că a trebuit să te detașezi de o viață de familie dificilă; depresia se poate trage din faptul că a trebuit să-ți reprimi furia pentru a fi acceptat de alții. Vom afla că instituțiile medicale încă ignoră la scară largă impactul traumei asupra bolilor, în ciuda numeroaselor studii științifice care dovedesc această legătură.

Psihedelicele și Trauma

În această sesiune, explorăm cum substanțele psihedelice te ajută să înlături condiționările minții, astfel încât să ai acces la două aspecte ale realității. Unul dintre ele este trauma profundă și durerea pe care o porți; celălalt este adevăratul tău sine și conexiunea cu viața. Vom explora interesul reînnoit privind utilizarea psihedelicelor în tratarea afecțiunilor mintale.

Ocolul Spiritual

În această sesiune, vom afla că adevărata muncă spirituală, mentală sau emoțională nu neagă realitatea prezentului. Adevărata muncă spirituală ne încurajează să rămânem prezenți în situații care, altfel, ar fi declanșatoare de emoții. Așa că nu le nega. Trebuie să ne observăm pe noi înșine, să ne observăm orice emoții pot apărea, cu compasiune și fără autocritică. Adevărata muncă spirituală ne încurajează să ne acceptăm și să ne iubim pe noi înșine așa cum suntem, în ciuda oricăror alte lucruri..

MARIANNE WILLIAMSON

Vorbitoare renumită și autoare de succes

“Înțelepciunea traumei” dezvăluie multe adevăruri și oferă multă speranță, iar inteligența lui Gabor Mate ne ghidează către originile suferinței umane. Filmul este, în același timp, captivant și frust, blând și evocativ. Oricine încearcă să înțeleagă lumea de azi trebuie să-l vadă”

Pachetul Bonus Complet pentru Înțelepciunea Traumei: Întoarcerea la Reîntregire

Tot ce este inclus în Pachetul de Curs Înțelepciunea Traumei: Întoarcerea la Reîntregire

Cursul Online în 8 Părți

Filmul ne-a arătat adevărata natură a provocărilor cu care ne confruntăm… Acum, e timpul să le găsim soluția, cu ajutorul acestui curs online în 8 părți, alături de Gabor Maté.

Valoare 499€

 

Leave Blank

Leave Blank

Audiobook în Engleză

Descarcă toate materialele audio din pachetul bonus și ascultă-le offline, ca să aprofundezi materialele.

Valoare 57€

Conversații despre Traumă: 11 Interviuri cu Experți

Gabor Maté explică trauma și vindecarea, din perspectiva unică a 11 experți în domeniu.

Valoare 167€

Filmul Premiat: Înțelepciunea Traumei

Vei avea acces pe viață la acest film revoluționar, urmărit de peste 6 000 000 de oameni din toată lumea.

Valoare 47€

Când Corpul spune NU

O înregistrare a unui recent eveniment Younity cu Gabor Maté, în care acesta explică efectele traumei asupra corpului.

Valoare 47€

Metoda Compassionate Inquiry®

Înregistrarea unui recent eveniment Younity în care Gabor Maté explică metoda de vindecare numită ”Compassionate Inquiry®”, împărtășind diverse povești de viață.

Valoare 47€

21 Întrebări cu Gabor Maté

Gabor Maté răspunde celor mai frecvente întrebări despre natura traumei și a vindecării.

Valoare 87€

O călătorie Muzicală a Sunetului

Un fișier audio în exclusivitate, cu muzică relaxantă din filmul Înțelepciunea Traumei.

Valoare 47€

oferta ta specială

Cumpără Pachetul Complet pentru

doar 99€

Economisește până la 80% și primește toate materialele bonus, GRATIS!

 

Nu lăsa banii să-ți stea în cale

Dacă ai probleme cu banii și nu poți plăti cursul acum, trimite-ne un email la romania@younity.com și vom încerca să găsim o cale pentru a ți-l pune la dispoziție.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE​

Leave Blank

Leave Blank

Care e formatul cursului?

Odată achiziționat cursul ai acces la toate materialele din pachetul complet.

Lecțiile sunt în direct?

Lecțiile sunt înregistrate, pentru a ne permite traducerea materialului.

În ce limbă sunt disponibile materialele?

Toate clipurile cursului sunt disponibile cu dublaj în limba română sau în engleză, cu subtitrare
în limba română. Toate materialele scrise sunt traduse în limba română.

Am acces pe viață la materiale?

Da. Odată ce ai cumpărat cursul, vei avea acces nelimitat la toate materialele publicate.

Am acces la materialele de curs dacă plătesc în rate?

Da. Vei avea acces imediat la cursul complet și la toate materialele bonus de pe platforma de curs, chiar și dacă alegi să plătești în rate.

Pot cumpăra cursul la o dată anterioară?

Da, însă va trebui să plătești prețul obișnuit, de 499 Euro, în loc de cel special, de 99 Euro. Oferta specială expiră în data de 12 Decmbrie.

Este cursul rambursabil?

Acest pachet-bonus nu este rambursabil.

Fă cunoștință cu Dr. Gabor Maté

Vorbitor prolific și autor de mare succes, dr. Gabor Mate e lăudat pentru munca sa în domeniul dependențelor, al traumelor și al dezvoltării copilului.

În loc să ofere soluții de moment la probleme complexe, dr. Mate combină cercetările științifice, istoricele de caz și propriile sale revelații și experiențe, pentru a prezenta o perspectivă mai largă, ce iluminează și te îndeamnă să investești în propria vindecare și în vindecarea celor din jur.

După 20 de ani de experiență în terapia familială și îngrijirea paliativă, dr. Mate a lucrat peste un deceniu la Vancouver Downtown Eastside, cu pacienți care sufereau de dependență de droguri și de boli mintale. Autor al patru cărți publicate în peste 25 de limbi, dr. Mate este o voce de pionierat în ceea ce privește dependența, trauma, dezvoltarea copilului și legătura dintre stres și boală.. 

În prezent, el călătorește prin toată lumea și discută despre traumă, invitându-și ascultătorii să se vindece și să aibă mai multă compasiune față de ei înșiși, dar și față de semenii lor.